Vi Tilbyder

Godstransport og stykgodstransport

​​Har du brug for gods- eller stykgodstransport, er Donslund Specialtransport din professionelle samarbejdspartner.
Vi transporterer mindre emner for private såvel som erhverv, og vi kører i hele Europa.
Vi henter og leverer der, hvor du ønsker det, på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Levering til tiden med vores ​stykgodstransport og godstransport

Icon

Vores kompetente chauffører har mange års erfaring indenfor godstransport og stykgodstransport og dermed stor rutine i håndtering af mange forskellige typer godstransport og stykgodstransport.

Icon

Når det kommer til godstransport og stykgodstransport, er vi kendt for kvalitet og levering til tiden, og det bestræber vi os til enhver tid på at leve op til.

Icon

​Det betyder, at du altid kan være sikker på, at godset er i de bedste hænder, når du lader Donslund Specialtransport stå for godstransport eller stykgodstransport.

Icon

Målet er at levere godstransport og stykgodstransport løsninger, som vores kunder kan være tilfredse med både nu og på sigt.

Kontakt os og hør hvad vi tilbyder

Hos Donslund Transport står vi altid til rådighed, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for godstransport og stykgodstransport.

Kontakt os allerede i dag på telefon 75 39 62 77 eller på e-mail info@donslund.dk, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre.

  Skriv til Donslund Specialtranport A/S

  Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest

  ​I hele Europa udføres transport af fisk

  Vi kører hele døgnet i både Danmark og resten af Europa, hvor vi henter og leverer der, hvor det passer dig. Hos Donslund Specialtransport er kundernes ønsker og behov i centrum, uanset hvilken opgave der er tale om.

  Nøgleordene er kvalitet, effektivitet og levering til tiden, ligesom vi også lægger stor vægt på sikkerhed og god service i enhver henseende, specielt ved transport af fisk.

  Vores vogne er i bedste stand og er altid rengjorte, så fiskene er sikret de bedst mulige forhold fra start til slut. Vi har hjulpet mange firmaer med transport af fisk, og vi har kun haft tilfredse kunder.

  Stor erfaring og brede kompetencer

  Med andre ord: Når du ønsker den bedst mulige transport, er Donslund Specialtransport det oplagte valg.

  Vores mangeårige erfaring og vores kompetente chauffører er din garanti for et resultat i topklasse.